Huistest

Waarom de huistest?

Overheid en zorgverzekeraars vergoeden steeds minder. Door deze veranderde wet- en regelgeving zullen ouderen tot op hoge leeftijd thuis blijven wonen. Wist u dat 30% van de 65-plussers in Nederland ten minste 1 keer per jaar valt? Dat zijn 230.000 mensen per jaar! De oorzaak is vaak een struikelpartij in of om de woning. Uw woning aanpassen wanneer u fit bent, betekent dan ook direct genieten en later profiteren van extra comfort en veiligheid. Wij willen als kernteam Wonen, Welzijn en Zorg de inwoners van Baarlo hierop voorbereiden. Dit willen we doen door de website www.huistest.nl te lanceren.

Lang veilig en comfortabel wonen.

Uw huis is uw thuis. Hier wilt u graag veilig en comfortabel wonen. Huistest helpt u hierbij. Doe de gratis huistest (26 vragen) en test zelf de veiligheid van uw woning en ontdek de verbeterpunten.

Wilt u uw woning zelf aanpassen of een woningaanpassing laten uitvoeren? Geen probleem. Via deze website vindt u eenvoudig een leverancier bij u in de buurt.

Deelnemende bedrijven.

Namens het Kernteam Baarlo benaderen wij als “werkgroep huistest“ bedrijven in Baarlo of ze deel willen nemen aan de huistest. Door middel van een eenmalig bijdrage van € 25,00 komen ze bij de leveranciers op de site huistest te staan. U kunt de leveranciers dus eenvoudig vinden op de site. Deze bijdrage wordt gebruikt voor promotie via het plaatsen van artikelen, samenstellen van folders etc..

De ontwikkelingen van de werkgroep zullen we zo veel mogelijk delen met u via deze website.

Doe hier de test of vind meer informatie over dit onderwerp:

www.huistest.nl

sponsoren