Home

 

ACTIVITEITEN IN MFC DE ENGELBEWAARDER

Repair Café start weer op:
Zaterdag 26 juni van 10-12u, Bibliotheek Baarlo, MFC de Engelbewaarder, Tiendvrij 18, 5991 DN Baarlo. 

Bij het Repair Café kun je terecht met defecte elektrische of mechanische apparaten. Dat kan van alles zijn: huishoudelijke apparatuur, meubilair, tuingereedschap, fietsen of speelgoed.
De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad.  Een reparatie is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd.  
Met het Repair Café draagt de Bibliotheek Maas en Peel bij aan een duurzame samenleving. Door te repareren in plaats van weg te gooien, verkleinen we de afvalberg en zorgen voor minder CO2 uitstoot bij productie van nieuw materiaal. Bovendien leidt samen repareren tot leuke contacten in de buurt en gaan kennis en praktische vaardigheden niet verloren
.
 
 

WIJ ZIJN BLIJ U ALLEN WEER TE ONTMOETEN!
Op maandag 7 juni is de lockdown voorbij en gaan de deuren van Multifunctioneel Centrum de Engelbewaarder open voor alle reguliere activiteiten.
We zijn dan weer geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.
De gasten van de Dorpsontmoeting mogen vanaf maandag weer hele dagen komen.

De basisregels blijven gelden: reserveren, registreren, gezondheidscheck, handen reinigen en mondkapje bij verplaatsingen binnen.
Zittend aan tafel kan het mondkapje af. Er mogen maximaal 30 personen in het gebouw. Grote activiteiten zijn niet toegestaan.


Bloedprikken is tussen 8.00 en 9.00 uur
De wensbus rijdt  vanaf 14 juni.
Huren van een ruimte kan in de avonduren via info@mfcdeengelbewaarder.nluiteraard met inachtneming van de basisregels zoals hierboven genoemd.
Voor reservering of bij vragen bel dan 077 7201720 of mail naar: baarlo@dorpsontmoeting.nl 

Het adres van het MFC de Engelbewaarder is sinds 1.1.2016: Tiendvrij 18, 5991 DN  Baarlo. 
Wij zijn niet verhuisd, enkel het adres is veranderd.Ook het postadres is niet gewijzigd.

 

sponsoren